09.02.2018 Πρόσκληση 19ης Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου

6.  Γ. Χασαπόπουλο
  7.  Ε. Τζώρτζη

Αθήνα 09.02.2018

Καλούνται όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας σε συνεδρίαση του ΔΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας οδός Γ’ Σεπτεμβρίου, αρ. 8 στην Αθήνα, ημέρα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ. με θέματα ημερησίας διάταξης:

1.  Ετήσια Γενική Συνέλευση.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή ή μη από μέλη του Συλλόγου μας των κ.κ. Ε. Βογιατζάκη, Α. Μπεκιάρη και Γ. Χασαπόπουλου, λαμβάνοντας υπόψη: α) τις από 29.01.2018 κλήσεις σε απολογία, οι οποίες κοινοποιήθηκαν στον κάθε έναν από τους ανωτέρω ξεχωριστά με δικαστικό επιμελητή και β) το άρθρο 8 στοιχείο β του καταστατικού του Συλλόγου.
  3. Οικονομικά θέματα
  4.  Έκθεση Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή επί, των εξόδων Διοίκησης χρήσεων 2012 - 2014, Χρεογράφων περιόδου 01.01.2005-30.06.2017 και του λογαριασμού ΟΣΤΟΕ περιόδου 01.01.2005-30.06.2017.
  5. Διάφορα

Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή για να την παρακολουθήσουν τα μέλη του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος         Ο Γ. Γραμματέας

Χ. Τσιλώνης               Γ. Δέδες

Κοινοποίηση : Χρήστος Κιούλος (email : kioulos@hotmail.com) ως πληρεξουσίου Δικηγόρου των κκ Βογιατζάκη, Μπεκιάρη και Χασαπόπουλου