Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr - 3ης Σεπτεμβρίου 8 /104 31 Αθήνα - 7ος όροφος

home image

27.10.2020 - Οδηγίες για ένταξη στο Πρόγραμμα «Γέφυρα», Επιδότηση Λόγω Κορωνοϊού

Οδηγίες για ένταξη στο Πρόγραμμα «Γέφυρα», Επιδότηση Λόγω Κορωνοϊού

 

27/10/2020

 

Αγαπητοί συναδέλφισσες / συνάδελφοι

Μας ενημερώνετε ότι υπάρχουν πολλά παράπονα όσον αφορά τα στοιχεία με τα οποία έχει τροφοδοτήσει η Alpha Bank την πλατφόρμα εισαγωγής στοιχείων για το πρόγραμμα «Γέφυρα», επιδότησης δανειοληπτών πληγέντων από την πανδημία.

Με την εμπειρία που έχουμε ως Ομάδα Δανείων και προκειμένου να μην χαθεί ο χρόνος και παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία που είναι 31/10/2020 προτείνουμε τα ακόλουθα:

  • Με βάση χθεσινές επικοινωνίες με συναδέλφους (26/10/2020) η Alpha Bank είχε αρχίσει και ενημέρωνε την πλατφόρμα με τα στοιχεία των δανείων ΣΣΕ’84 που μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν εκτός. Συνεπώς μπείτε να δείτε εάν όντως την έχει ενημερώσει με τα προσωπικά σας δάνεια.
  • Τον προσδιορισμό - αντιστοίχηση της κύριας κατοικίας σας ενδέχεται να χρειάζεται να τον κάνετε εσείς.
  • Δείτε επίσης αν χρειάζεται να συμπληρώσετε ότι είναι προσημειωμένη.
  • Σε περιπτώσεις που υπάρχουν ελλείψεις ή εκκρεμότητες δείτε κατά πόσον μπορείτε εσείς να συμπληρώσετε τα αναγκαία στοιχεία, εάν σας το επιτρέπει η πλατφόρμα.
  • Σε περιπτώσεις που υπάρχουν εκκρεμότητες όπως μη εισαγωγή στοιχείων (π.χ. στεγαστικό ΣΣΕ’84), ελλειπή ή ακόμα και λαθεμένα στοιχεία που δεν μπορείτε να διορθώσετε αφού είναι «κλειδωμένα» στέλνετε αμέσως ερώτημα στην πλατφόρμα. Πιθανά τα ερωτήματα βρίσκονται πατώντας στο «βοήθεια».
  • Στο ερώτημα περιγράφετε το πρόβλημα και ζητάτε οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει.
  • Με αυτό τον τρόπο, άμεσο ερώτημα προς την πλατφόρμα και όχι βγαίνετε αφήνοντας την αίτηση σε εκκρεμότητα και αναζητάτε λύση από την Alpha Bank, έχετε κατοχυρώσει ότι είστε εντός των χρονικών ορίων του προγράμματος και περιμένετε λύση σε ένα θέμα που δεν είσαστε εσείς υπεύθυνοι να το λύσετε.
  • Για ενδεχόμενα άμεσο προβλήματα, επειδή αύριο 28/10/2020 είναι αργία, στέλνετε e-mail στην Ομάδα Δανείων είτε στο info@ssem.gr του Συλλόγου είτε απ’ ευθείας στην Ομάδα Δανείων στο ssem.omadadaneion@gmail.com

 

Η Ομάδα Δανείων του ΣΣΕΜ