Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr - 3ης Σεπτεμβρίου 8 /104 31 Αθήνα - 7ος όροφος

home image

18.12.2020 - Aνταπόκριση πρώην μέλους του ΣΣΕΜ σε Εξώδικο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

Ενημέρωση για την ανταπόκριση πρώην μέλους του ΣΣΕΜ σε Εξώδικο

18/12/2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το ΔΣ υλοποιώντας την απόφασή του της 15/12/2020 έστειλε Εξώδικο προς πρώην μέλος του Συλλόγου για την αστήρικτη καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος του Συλλόγου και τα εξυβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματά του σε βάρος του Προέδρου του Συλλόγου σ/λφου Χρήστου Τσιλώνη. Για περισσότερα σε σχέση με το θέμα δείτε εδώ.

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι μετά την επίδοση του Εξωδίκου ο αποδέκτης του προχώρησε άμεσα στην εφαρμογή των δύο από τις τρεις αιτούμενες ενέργειες, δηλαδή:

1) στη διαγραφή των επίμαχων δημοσιευμάτων - αναρτήσεων στη σελίδα του και τις αναπαραγωγές τους σε άλλες σελίδες, και

2) την ανάρτηση δήλωσης επανόρθωσης – συγγνώμης, την οποία του ζητήσαμε και στην οποία ειδικότερα αναφέρει:

«Με το παρόν κείμενο δηλώνω ότι οι κάτωθι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησα σε βάρος του κ. Χρήστου Τσιλώνη, Προέδρου του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας: α) «…….., β) ……… και γ) ……, το οποίο δημοσίευσα στις 13.12.2020 στην ομάδα (group) ……… του Facebook, είναι υβριστικοί και συκοφαντικοί, διότι όλοι βλάπτουν απρόκλητα την τιμή και υπόληψη του κ. Χρήστου Τσιλώνη και διότι η δημοσίευση για την καταγγελία στην ΕΛΑΣ, την οποία εγώ έκανα ενώ ουδέν ζήτημα νόμιμης λειτουργίας των γραφείων του ΣΣΕΜ εν μέσω πανδημίας ετίθετο, δημιουργεί ενώπιον τρίτων την εσφαλμένη εικόνα ότι τα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας και ο ίδιος ο Σύλλογος λειτουργούν παράνομα και έχουν προβλήματα με την αστυνομία. Ανακαλώ απερίφραστα αυτούς τους υβριστικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς και δηλώνω ότι σέβομαι την τιμή και την υπόληψη του κ. Τσιλώνη. Ζητώ συγγνώμη για το ύφος που χρησιμοποίησα και το οποίο δεν αρμόζει μεταξύ συνδικαλιστών και συναδέλφων, καθώς και για το ότι παραβίασα το περιεχόμενο της υπ’ αριθ. 4132/2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμήμα Ασφ. μέτρων), το οποίο με υποχρεώνει να μη προβαίνω σε αναρτήσεις υβριστικές/συκοφαντικές σε βάρος του κ. Τσιλώνη. Δεσμεύομαι ότι εφεξής δεν θα απευθύνω την παραμικρή υβριστική ή συκοφαντική ανάρτηση από οποιοδήποτε μέσο/ιστοσελίδα σε βάρος του».

Για την τρίτη αιτούμενη ενέργεια η συμμόρφωσή του, για την οποία γίνεται αναφορά και στη δήλωση θα πιστοποιηθεί έμπρακτα το επόμενο διάστημα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΣΕΜ