Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr - 3ης Σεπτεμβρίου 8 /104 31 Αθήνα - 7ος όροφος

home image

29.07.2022 - Καλοκαιρινές Διακοπές 2022 και Επικοινωνία με τον Σύλλογο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Καλοκαιρινές Διακοπές 2022 και Επικοινωνία με τον Σύλλογο

29/7/2022

Αγαπητοί συναδέλφισσες / συνάδελφοι,

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για τη περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών τα Γραφεία του Συλλόγου θα είναι κλειστά από την Παρασκευή 5/8 έως και την Πέμπτη 25/8. Θα ανοίξουν ξανά την Παρασκευή 26/8.

Τα μέλη του ΔΣ, ενεργούν σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό, παρακολουθούν τις εξελίξεις των θεμάτων που μας απασχολούν και παρεμβαίνουν ανάλογα με τις συνθήκες. Επίσης οι Ομάδες Εργασίας του Συλλόγου, ειδικά η Ομάδα Δανείων, συνεχίζουν το έργο τους σύμφωνα με το σχεδιασμό τους και τις υπάρχουσες ανάγκες.

Για κάθε έκτακτο θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σύλλογο στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και αφήνοντας μήνυμα στο messenger στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook:

http://www.facebook.com/syllogosSSEM/

Για τα θέματα της Ομάδας Δανείων επικοινωνείτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλές διακοπές....

Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

Ο Πρόεδρος         Ο Γ. Γραμματέας

Χ. Τσιλώνης          Π. Δερμενάκης