Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr - 3ης Σεπτεμβρίου 8 /104 31 Αθήνα - 7ος όροφος

home image

04.12.2022 - Προσπάθεια Απαγόρευσης των Εκλογών της 7/12/2022

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ενημέρωση για την προσπάθεια απαγόρευσης

των εκλογών του Συλλόγου της 7/12/2022

 

4/12/2022

Αγαπητοί συναδέλφισσες / συνάδελφοι

Τη Δευτέρα 5/12/2022 και ώρα 10:00 π.μ. στα Δικαστήρια της ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (Κτήριο 13, Αίθουσα 101) εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων -Προσωρινή Διαταγή του μέλους του Συλλόγου κ. Διονύση Μπερδούση για, την ακύρωση της ΓΣ 7/11/2022 που αποφάσισε τη διενέργεια αρχαιρεσιών στις 7 Δεκεμβρίου 2022 και την απαγόρευση διενέργειας εκλογών.

Ειδικότερα, χωρίς καμία απολύτως τεκμηρίωση, ζητά την ακύρωση των αποφάσεων της ΓΣ της 7/11/2022, την απαγόρευση των εκλογών της 7/12/2022 και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στον Σύλλογο για να κάνει εκλογές σε ένα εξάμηνο!

Η πρότασή του για τον διορισμό μελών ΔΣ του Συλλόγου, ως προσωρινή διοίκηση, σε αντικατάσταση του εκλεγμένου εννεαμελούς ΔΣ, είναι η ακόλουθη: 1) Παντελής Βλασσόπουλος, 2) Ευάγγελος Τζώρτζης, 3) Θεόδωρος Φάφουλας, 4) Κωνσταντίνος Βενεκές, 5) Ευάγγελος Καλλίνος, 6) Ιωάννης Αναγνώστου, 7) Γεώργιος Σαραντόπουλος, 8) Παναγιώτης Χατζημαλλής, 9) Γεώργιος Δέδες, με αναπληρωματικούς τους: Αθανάσιος Πατρινός, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Θεόφιλος Πατσέας, Ιωάννης Αλεξανδρίδης, Παναγιώτης Μακαρούνας.

Το ΔΣ του Συλλόγου κατά την έκτακτη συνεδρίασή του της 3/12/2022 αποφάσισε να καλέσει τους προτεινόμενους για μέλη ΔΣ της διορισμένης διοίκησης να διαχωρίσουν εγγράφως άμεσα , ακόμα και με e-mail, τη θέση τους, εάν αυτή η ενέργεια δεν τους εκφράζει, με σκοπό αυτή η δήλωση να προσκομιστεί στο δικαστήριο. Κατά τη διάρκεια του ΔΣ το μέλος του ΔΣ Παντελής Βλασσόπουλος κατέθεσε γραπτά την αντίθεση και διαμαρτυρία του για την ενέργεια αυτή, και δήλωσε στα πρακτικά της συνεδρίασης ότι έγινε εν αγνοία του. Επίσης μέχρι τώρα τη σχετική έγγραφη δήλωση έχει αποστείλει στον Σύλλογο και ο συνάδελφος Θεόδωρος Φάφουλας.

Σημειώνουμε ότι ο κ. Δ. Μπερδούσης δεν είναι η πρώτη φορά που στρέφεται δικαστικά κατά του Συλλόγου. Το έπραξε πρόσφατα λίγες μέρες πριν τη ΓΣ της 7/11/2022 ζητώντας την ακύρωση των αποφάσεών της, οι οποίες φυσικά δεν είχαν ακόμα ληφθεί.

Επίσης ο ίδιος και η ΕΑΣ.Σ. (Κ. Ξανθόπουλος, Δ. Κοντοζής, Ι. Λάιος, Θ. Σαμαράς, Γ. Τοζίδης) έχουν καταθέσει στο Δικαστήριο Πρόσθετη Παρέμβαση υπέρ της ΔΑΚ.Σ. (Σ. Παραβατός Π. Καλιανιώτης, Α. Αντωνόπουλος, Ε. Νικολουδάκη, Χ. Κορκολής, Ν. Βούτουρας, Δ. Ψιμούλης, Χ. Μπρατσιάκος, Π. Πηγαδίτης, Β. Μπλάτζας) και κατά του Συλλόγου για την ακύρωση των αποφάσεων της Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης της 31/3/2021 τροποποίησης του Καταστατικού που εγκρίθηκαν με 4.242 ψήφους υπέρ και 21 κατά.

Σημειώνουμε επίσης ότι στις 13/12/2022 εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο η αγωγή μας κατά της Alpha Bank....την οποία φυσικά και ζητά να την χειρισθούν τα διορισμένα μέλη ΔΣ της προσωρινής διοίκησης!!! Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του σχετικά με το τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά και αυτές τις πρακτικές.......

Για τον Σύλλογο Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

    Ο Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Τσιλώνης                          Παύλος Δερμενάκης

Υ.Γ. Επισυνάπτονται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (προσωρινή διαταγή) που επιδόθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, καθώς και οι δύο εναντιώσεις συναδέλφων. Κάθε νεότερη διαμαρτυρία-εναντίωση που θα λαμβάνεται θα αναρτάται.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Πατήστε "ΕΔΩ"

Δήλωση κ Π. Βλασσόπουλου Πατήστε "ΕΔΩ"

Δήλωση κ Θ. Φάφουλα Πατήστε "ΕΔΩ"

Δήλωση κ Π. Χατζημαλλή Πατήστε "ΕΔΩ"

Δήλωση κ Γ. Σαραντόπουλου Πατήστε "ΕΔΩ"