Τηλ 210-5222813 - 210-5222864 info@ssem.gr

02.03.2017 Ενημέρωση για τις εκκρεμμείς αιτήσεις χορήγησης ΕΦΑΠΑΞ παροχών

Σε σημερινή συνάντηση (2/3/2017) με την Διευθύντρια της Γ΄ Διεύθυνσης του ΕΤΕΑΕΠ κα Μελάνη, όσον αφορά την έναρξη της διαδικασίας χορήγησης των εφάπαξ παροχών όσων αποχώρησαν από την Τράπεζα από Νοέμβριο, Δεκέμβριο 2014 μέχρι Δεκέμβριο 2016, μας γνωστοποιήθηκαν τα εξής :

Α. 'Έχουν προϋπολογιστεί τα ποσά για όλες τις εφάπαξ παροχές από Δεκέμβριο 2014 μέχρι Δεκέμβριο 2016. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η έγκριση της χρηματοδότησης για την πληρωμή των εφάπαξ παροχών από το Ταμείο Πρόνοιας της Εμπορικής.

Β. Το έντυπο απονομής των εφάπαξ παροχών του νέου φορέα (ΕΤΕΑΕΠ) έχει εγκριθεί και είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί από τις υπηρεσίες του ΕΤΕΑΕΠ.

Γ. Όλοι οι δικαιούχοι συνάδελφοι θα πρέπει να συγκεντρώσουν τα κάτωθι έγγραφα τα οποία θα προσκομίσουν όταν ειδοποιηθούν:


1. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ

ΑΙΤΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ : ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ( ΠΛΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ) - 4η επιλογή από Taxisnet
ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ : ΕΤΕΑΕΠ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΤΛΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ : ΕΦΑΠΑΞ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Για τις γυναίκες που υποβάλουν κοινή φορολογική δήλωση με τον σύζυγο και δεν έχουν ατομικό κλειδάριθμο στο TAXIS, πρέπει να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκτήσουν δικό τους κλειδάριθμο

2. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

3. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ή ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET BANKING ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΡΙΝΩΣ Ο ΙΒΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣ/Η ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

Σημείωση 1: Οι δικαιούχοι δύνανται να δηλώσουν αρ. Λογαριασμού άλλης Τράπεζας εκτός από την Alpha Bank, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα χρήματα που τους αναλογούν κατατίθενται μετά παρέλευση 2-3 εργασίμων ημερών τουλάχιστον.
Σημείωση 2: Το Αποδεικτικό Ενημερότητας από το Taxisnet θεωρείται έγκυρο για κάθε νόμιμη χρήση βάσει της 2837/0030/11-11-2003 (ΦΕΚ 1685/Β) υπουργικής απόφασης.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να τηρήσουν τις τηλεφωνικές οδηγίες που θα τους δοθούν από τις υπηρεσίες του πρ.ΤΑΥΤΕΚΩ, για αποφυγή προβλημάτων συνωστισμού και άσκοπης ταλαιπωρίας, διότι μετά από την ανάκληση από την Τράπεζα των 2 υπαλλήλων της Εμπορικής που εξυπηρετούσαν μέχρι σήμερα τους ασφαλισμένους του Ταμείου μας, έχει απομείνει μια μόνιμη υπάλληλος του πρ.ΤΑΥΤΕΚΩ να διαχειριστεί 600 φακέλους για απονομή.

Όσοι συνάδελφοι θέλουν επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις, καλό είναι να επικοινωνούν με το Σύλλογο.

Χρήστος Τσιλώνης
Πρόεδρος ΔΣ ΣΣΕΜ