Τηλ 210-5222813 - 210-5222864 info@ssem.gr

26.01.2018 Πρόσκληση 18ης Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου


Προς:

  1. Π. Δερμενάκη
  2. Α. Τσιλιμπάρη
  3. Β. Τσόκανο
  4. Ε. Βογιατζάκη
  5. Α. Μπεκιάρη
  6. Γ. Χασαπόπουλο
  7. Π. Παρασκευόπουλο


Αθήνα 26.01.2018


Καλούνται όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας σε συνεδρίαση του ΔΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας οδός Γ’ Σεπτεμβρίου, αρ. 8 στην Αθήνα, ημέρα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 1:00 μ.μ. με θέματα ημερησίας διάταξης

     1.Έναρξη Νομικών Ενεργειών για την αξιοποίηση των πορισμάτων της Αναλογιστικής Μελέτης. (Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 σε σύσκεψη παρουσία των Νομικών συμβούλων του Συλλόγου κκ Α. Καζάκου και Α. Ματθαίου, των Τεχνικών συμβούλων κκ Β. Μαργιού, Β. Μπέτση και Γ. Ρωμανιά ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις για το πλαίσιο νομικής δράσης.)

     2. Το ενδεχόμενο της κλήσης σε απολογία των τριών μελών του Σωματείου, ήτοι κκ Εμμανουήλ Βογιατζάκη, Ανδρέα Μπεκιάρη και Γεωργίου Χασαπόπουλου, βάσει και του αρ. 8 του Καταστατικού του Συλλόγου. Πριν από την πραγματοποίηση της ανωτέρω συνεδριάσεως, να λάβουν υπόψη τους την από 2-5-2017 Έκθεση Ορκωτού  Λογιστή η οποία τους παρεδόθη.

              3. Διάφορα

 

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 310/2018 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) καλούνται όλα τα μέλη του ΔΣ, συμπεριλαμβανομένων και των κκ Βογιατζάκη, Μπεκιάρη και Χασαπόπουλου.

Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή για να την παρακολουθήσουν τα μέλη του Συλλόγου.


Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

Ο Πρόεδρος        Ο Γ. Γραμματέας


                                                                          Χ. Τσιλώνης           Γ. Δέδες


Κοινοποίηση : κ. Χρήστος Κιούλος, ως πληρεξούσιος δικηγόρος των κκ Βογιατζάκη, Μπεκιάρη και Χασαπόπουλου

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.