Τηλ 210-5222813 - 210-5222864 info@ssem.gr Fax 2105234806

03.08.2018 Ανακοίνωση - Καλοκαιρινές Διακοπές και Λειτουργία Συλλόγου

Ανακοίνωση

Καλοκαιρινές Διακοπές και Λειτουργία Συλλόγου

Αθήνα 03.08.2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Λόγω των καλοκαιρινών διακοπών τα γραφεία του Συλλόγου μας, στην Γ' Σεπτεμβρίου 8, θα παραμείνουν κλειστά για την περίοδο από Δευτέρα 6 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018. Η επανα-λειτουργία τους θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018.

Φυσικά ως Σύλλογος παραμένουμε ενεργοί σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν ανεξάρτητα από την “τυπική αργία” στη λειτουργία των Γραφείων μας.

Για επείγοντα θέματα οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη του ΔΣ με τις ακόλουθες διαδικασίες:

  1. Με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στα ειδικά e-mail, για τα αντίστοιχα θέματα, της Ομάδας Δανείων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Ασφαλιστήριου Υγείας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  1. Με μήνυμα στο messenger στη σελίδα F/B του Συλλόγου https://www.facebook.com/syllogosSSEM/

Οι ασφαλιστές της Εθνικής Ασφαλιστικής θα ξεκινήσουν πάλι από 27 Αυγούστου 2018 να παρευρίσκονται στο Σύλλογο, για ενημέρωση των ενδιαφερομένων μελών μας για το προτεινόμενο από το Σύλλογο Ασφαλιστήριο Υγείας. Σημειώνουμε ότι με όλα τα μέχρι στιγμής υπογεγραμμένα συμβόλαια ασφάλισης υγείας το μέσο κόστος ανά ασφαλιζόμενο (συνάδελφοι, σύζυγοι και τέκνα κλπ) κινείται στο επίπεδο της τάξης των € 35!!!

Καλές Διακοπές........

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

   Ο Πρόεδρος             Ο Γ. Γραμματέας

Χ. Τσιλώνης                       Γ. Δέδες