Τηλ 210-5222813 - 210-5222864 info@ssem.gr Fax 2105234806

21.05.2019 Ανακοίνωση από την Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου

Ανακοίνωση από την Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου

Επειδή  δεν δουλεύουμε πια σε ένα χώρο που να εξασφαλίζει μια σταθερή επαφή μεταξύ μας, επειδή χανόμαστε από συνέλευση σε συνέλευση κι από συγκέντρωση σε πορεία!! ….και κάνουμε πιθανόν αρκετό καιρό να βρεθούμε… σκεφτήκαμε να οργανώσουμε μια σειρά από πολιτιστικές δραστηριότητες που στόχο έχουν να μας δώσουν τη δυνατότητα να συναντηθούμε ξανά με λιγότερη πίεση, πιο φιλικά, πιο ανθρώπινα.

Ξεκινήσαμε λοιπόν με ένα πρόγραμμα εκδρομών και θεατρικών παραστάσεων το οποίο μπορεί να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, σύμφωνα με τις προτάσεις και τη συμμετοχή των συναδέλφων παίρνοντας υπόψη μας τόσο την διαφορετική οικονομική δυνατότητα, όσο και την ποικιλία στα ενδιαφέροντα των συναδέλφων. Στη συνεργασία μας με τα πρακτορεία προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε τον καλύτερο συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας στις προτάσεις μας. Σημαντική είναι η συνεργασία με εξαιρετικούς ξεναγούς, που θα μας παρέχουν  πληροφορίες για την ιστορία, τις ανθρώπινες δραστηριότητες και την ιδιαίτερη φυσική διαμόρφωση του τόπου που επισκεπτόμαστε. Οι εκδρομές μας περιλαμβάνουν  περιηγήσεις και λογικές πεζοπορίες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα τηλέφωνα του Συλλόγου 2105222864-2105222813  ή με email  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας τα παρακάτω στοιχεία: τόπος και ημερομηνία εκδρομής που επιλέχθηκε, ονοματεπώνυμο συμμετέχοντος, τηλέφωνο, κινητό και ηλεκτρονική διεύθυνση(e-mail). Η λήξη προθεσμίας για την δήλωση συμμετοχής αναφέρεται σε κάθε εκδρομή ξεχωριστά.

Προτείνουμε 2 εκδρομές και μία θεατρική παράσταση στην Επίδαυρο για το διάστημα μέχρι τις αρχές του Ιουλίου.

Α. Εκδρομή στις πηγές του Αχέροντα 7, 8 και 9 Ιουνίου 2019 δεν μεσολαβεί πρακτορείο, οργανώθηκε από την πολιτιστική επιτροπή με κόστος του τριημέρου 95 ευρώ. Το κόστος περιλαμβάνει α) την μεταφορά από και προς την Αθήνα και τις περιηγήσεις με το πούλμαν στα χωριά του Σουλίου, στην Πάργα και στο Νεκρομαντείο του Αχέροντα, β) την διαμονή για 2 βράδια σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό. Δεν περιλαμβάνει τις εισόδους στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους. Οι ξεναγήσεις θα γίνουν από εμάς εκτός από αυτήν στο Νεκρομαντείο, που σημαίνει ότι όποιος έχει το ενδιαφέρον να προετοιμάσει κάτι για όλους, ας το δηλώσει από τώρα. Στην επικοινωνία σας με τον σύλλογο θα σας δοθεί ο λογαριασμός για την κατάθεση των χρημάτων. Λήξη δηλώσεων συμμετοχής 31 Μαΐου 2019.

Συνημμένο το πρόγραμμα αναλυτικά.

 

Β. Εκδρομή στην Βόρεια Ισπανία – Χώρα των Βάσκων 27 Ιουνίου- 4 Ιουλίου 2019, 8 ημέρες / 7 νύχτες οργανώθηκε από το πρακτορείο Melodrakma για το οποίο οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στην εκδρομή του Πάσχα μας έδωσαν άριστες συστάσεις! Κόστος εκδρομής 835 ευρώ + 240 φόροι αεροδρομίου. Το κόστος περιλαμβάνει : την αεροπορική μεταφορά με την Lufthansa Αirlines στην οικονομική θέση, διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχεία 4 αστέρων, 1 δείπνο, μεταφορές, ξεναγήσεις όπως αναλυτικά αναφέρονται στο πρόγραμμα, ελληνόφωνο συνοδό, η εκδρομή στο Κοβαντόγκαπου, ειδικές ξεναγήσεις και by night κάθε πρώτη βραδιά σε κάθε πόλη. Δεν περιλαμβάνει: εισόδους στα μουσεία περίπου 55 ευρώ, και ότι δεν αναγράφεται ρητά στο πρόγραμμα. Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει στο πρακτορείο Melodrakma αφού πρώτα δηλωθεί στον Σύλλογο η συμμετοχή σας. Η εμπειρία της εκδρομής αυτής θεωρούμε ότι θα είναι μοναδική. Λήξη δηλώσεων συμμετοχής 6 Ιουνίου.

Συνημμένο το πρόγραμμα αναλυτικά.

Γ. Παρακολούθηση της παράστασης «Ικέτιδες» του Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο στις 6 Ιουλίου 2019.

Αντίτιμο 26 ευρώ. Η κράτηση μας περιλαμβάνει : 30 θέσεις στο κάτω διάζωμα, τμήμα Ζ (κεντρικό) σειρά 27 (12 θέσεις) και 28 (18 θέσεις) και την μεταφορά με πούλμαν με εισήγηση καθ οδόν από θεατρολόγο για το περιεχόμενο της παράστασης και ανάλυση του έργου, ενώ κατά την επιστροφή ακολουθεί ανταλλαγή απόψεων και αποτίμηση της εμπειρίας. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε έγκαιρα, έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε τις θέσεις κράτησης. Στην επικοινωνία σας με τον σύλλογο θα σας δοθεί ο λογαριασμός για την κατάθεση των χρημάτων. Λήξη δηλώσεων συμμετοχής και κατάθεσης χρημάτων έως και 7 Ιουνίου.

Καλούμε όποιον συνάδελφο ενδιαφέρετε, έχει προτάσεις, ονειρεύεται να πραγματοποιήσει μια εκδρομή και μέχρι σήμερα δεν τα έχει καταφέρει, να επικοινωνήσει με την πολιτιστική ομάδα του Συλλόγου για να σχεδιάσουμε μαζί τα επόμενα βήματά της.

 

Πηγές του Αχέροντα

Βόρεια Ισπανία Χώρα των Βάσκων - 8 Μέρες 7 Νύχτες 27/06 - 04/07

Ικέτιδες