Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr Fax 2105234806 - 3ης Σεπτεμβρίου 8 - 7ος όροφος

14.05.2019 Η μεγαλειώσης πορεία των συνταξιούχων της Εμπορικής

Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ 14 ΜΑΪΟΥ

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Αθήνα 14 Μαΐου 2019

Σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2019, στη Σταδίου 29, έξω από το Υπουργείο είχαμε συγκέντρωση Γενικής Συνέλευσης.

Ακολούθησε συγκλονιστική πορεία από τη Σταδίου στη Βουλή και τέλος στη Βασιλίσσης Σοφίας λίγο πριν το Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης δεν υπήρξε συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας, όπως ζητήσαμε, γιατί μας ενημέρωσαν ότι απουσίαζε στη Βουλή.

Αμέσως ξεκίνησε μεγαλειώδης πορεία προς τη Βουλή και όταν φτάσαμε ζητήσαμε πάλι συνάντηση με την Υπουργό η οποία επίσης δεν πραγματοποιήθηκε. Συνεχίσαμε την πορεία για το Μέγαρο Μαξίμου. Η πορεία σταμάτησε στη συμβολή της Ηρώδου Αττικού μπροστά από τις κλούβες των ΜΑΤ που είχαν κλείσει το δρόμο και ζητήσαμε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Αλ. Φλαμπουράρη. Κατά τη συνάντηση τέθηκαν τα θέματα του ΤΕΑΠΕΤΕ και οι άδικες μειώσεις στις συντάξεις με τον επανυπολογισμό του Ν. Κατρούγκαλου. Ο κ. Αλ. Φλαμπουράρης υποσχέθηκε ότι θα θέσει άμεσα το θέμα στο αρμόδιο Υπουργείο και αφού ενημερωθεί και από την άλλη πλευρά θα μας απαντήσει για τα αιτήματα που του θέσαμε.

Τώρα είναι  η ώρα για να δώσουμε αγωνιστικά τη συνδικαλιστική μας μάχη. Είμαστε σε επιφυλακή. Η σημερινή συγκέντρωση ήταν το ξεκίνημα. Το ζήτημα των μειώσεων των συντάξεων του ΤΕΑΠΕΤΕ αναδείχθηκε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Συνεχίζουμε μέχρι την τελική δικαίωση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

         Ο Πρόεδρος                 Ο Γ. Γραμματέας

  Χ. Τσιλώνης                      Γ. Δέδες