Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr Fax 2105234806

25.05.2020 - Επαναλειτουργία Γραφείων Συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Λειτουργία Συλλόγου από 26 Μαΐου 2020

Αθήνα 25/5/2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά εσείς και οι οικογένειές σας.

Η λειτουργία των γραφείων του Συλλόγου από την Τρίτη 26 Μαΐου θα γίνει με προσαρμογή στην νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας – προφύλαξης για όλους μας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, λόγω συνάθροισης ατόμων σε κλειστό χώρο.

Στο πλαίσιο αυτό στα γραφεία θα προσέρχονται οι υπάλληλοι της Γραμματείας καθώς και τα μέλη του ΔΣ.

Οι συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου θα μπορούν να προσέρχονται, μετά από προηγούμενη συνεννόηση, ώστε να αποφεύγεται η παραμονή στο χώρο περισσότερων ατόμων από όσα επιτρέπεται.

Όλοι όσοι προσέρχονται στα γραφεία θα μπορούν και πρέπει να χρησιμοποιούν τα διαθέσιμα προστατευτικά (αντισηπτικά κλπ) που θα υπάρχουν στην είσοδο.

Ανάλογα με την εξέλιξη των γεγονότων θα λαμβάνονται μέτρα ώστε η λειτουργία μας ως Σύλλογος συνολικά (ΔΣ, ομάδες εργασίας, Γραμματεία, συνάδελφοι) να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτική και να εξασφαλίζουμε την δυνατότητα ευρείας επικοινωνίας – ενημέρωσης με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα (παρακολούθηση ζωντανά ενημερωτικών συζητήσεων, συνεδριάσεων ΔΣ από οποιοδήποτε σημείο μέσω διαδικτύου με live streaming κλπ).

Για το ΔΣ του ΣΣΕΜ

Ο Πρόεδρος                 Ο Γ. Γραμματέας

Χρήστος Τσιλώνης          Παύλος Δερμενάκης