Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr Fax 2105234806

03.08.2020 - Ανακοίνωση - Καλοκαιρινές Διακοπές, Επικοινωνία με Σύλλογο

Καλοκαιρινές Διακοπές - Επικοινωνία με το Σύλλογο

3/8/2020

 

Αγαπητοί συναδέλφισσες / συνάδελφοι

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για τη περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών τα Γραφεία του Συλλόγου θα είναι κλειστά από την Δευτέρα 3/8 έως και την Παρασκευή 21/8. Θα ανοίξουν ξανά τη Δευτέρα 24/8.

Τα μέλη του ΔΣ, ενεργούν σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό, παρακολουθούν τις εξελίξεις των θεμάτων που μας απασχολούν και παρεμβαίνουν ανάλογα με τις συνθήκες. Επίσης οι Ομάδες Εργασίας του Συλλόγου, ειδικά η Ομάδα Δανείων, συνεχίζουν το έργο τους σύμφωνα με το σχεδιασμό τους και τις υπάρχουσες ανάγκες.

Για κάθε έκτακτο θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σύλλογο στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και αφήνοντας μήνυμα στο messenger στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook:

http://www.facebook.com/syllogosSSEM/

Για τα θέματα επικοινωνίας με την Ομάδα Δανείων στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

Ο Πρόεδρος         Ο Γ. Γραμματέας

Χ. Τσιλώνης          Π. Δερμενάκης