02.09.2020 - Ερώτηση Γ. Μουλκιώτη (ΚΙΝΑΛ) για Επαναφορά 5.000 Συντάξεων ΕΤΑΤ & ΕΤΕΑ στα προ ν. Κατρούγκαλου επίπεδα

Αγαπητοί συναδέλφισσες / συνάδελφοι

Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται για την επαναφορά των συντάξεων των 5.000 συναδέλφων ΕΤΑΤ & ΕΤΕΑ στα προ του νόμου Κατρούγκαλου επίπεδα.

Μετά από συνάντηση που είχαμε στη Βουλή με αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) για το θέμα μας, κατέθεσαν σχετική αναφορά στις 23 Ιουλίου οι βουλευτές κ.κ. Γιώργος Μουλκιώτης, Τομεάρχης Εργασίας ΚΙΝΑΛ και Βασίλης Κεγκέρογλου πρώην Υφυπουργός Εργασίας (δείτε τις δύο σχετικές ενημερώσεις  του Συλλόγου παρακάτω με ημερομηνία 23.7.2020).

Στις 31.7.2020 συζητήθηκε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή κ. Γιώργου Μουλκιώτη προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Βρούτση σχετικά με την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης της διάκρισης εις βάρος 5000 συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας προερχόμενοι από το πρώην ΕΤAΤ & ΕΤΕΑ.

Επισυνάπτουμε το σχετικό Δελτίου Τύπου του ΚΙΝΑΛ καθώς και το video από τη συζήτηση στη Βουλή, για να έχουμε όλοι πλήρη γνώση σχετικά με το πως αντιμετωπίζετε το θέμα μας. Επισημαίνουμε ότι ο κ. Βρούτσης απαντώντας στην ερώτηση “αξιοποίησε” μια σειρά από “επιχειρήματα” που ακούγαμε στο παρελθόν από τον υπηρεσιακό μηχανισμό αλλά και την προηγούμενη κυβέρνηση, αρνούμενος ουσιαστικά τον εαυτό του και όσα κατά καιρούς έχει δηλώσει.

Το ΔΣ συνέχισε τις προσπάθειές του για το θέμα και κατά την περίοδο των διακοπών και συνεχίζει.... Επ' αυτού θα ακολουθήσουν νεώτερες ενημερώσεις.

Συνεχίζουμε....

Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε...

Για το σχετικό Δελτίο Τύπου του ΚΙΝΑΛ πατήστε ΕΔΩ

Για το Video με όλη τη συζήτηση στη Βουλή πατήστε ΕΔΩ