Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr Fax 2105234806

11.02.2017 ΜΗΝΥΜΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2017

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας απέκτησε την δική του σελίδα στο FB. Η σελίδα μας με το διακριτικό σύμβολο του Συλλόγου μας, φέρει την ονομασία << Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδος>>.
Οι συνταξιούχοι της Εμπορικής Τράπεζας έχουν το δικό τους συλλογικό σημείο αναφοράς σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Εδώ θα είναι το ''σπίτι'' όλων των μελών του Συλλόγου που είναι χρήστες του FaceBook.
Σε αυτή την σελίδα η ενημέρωση θα είναι σίγουρα έγκυρη και με την προσπάθεια όλων μας θα είναι και έγκαιρη.
Η ροή της ενημέρωσης θα είναι συνεχής για τις αποφάσεις και τις ενέργειες του ΔΣ καθώς και τις εξελίξεις στα θέματα που μας απασχολούν.

Για ορισμένα από αυτά πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις :

  1. Αναίρεση στον Άρειο Πάγο κατά της Εφετειακής απόφασης 1017/2014 για το ΤΕΑΠΕΤΕ. Με την κατάθεση της αναίρεσης θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
  2. Μετά από απόφαση του ΔΣ προσκλήθηκαν νομικά γραφεία και κατέθεσαν στους διοικητικούς συμβούλους, παρουσία και άλλων συναδέλφων, προτάσεις για τις περικοπές του ν.4387/2016 και τη νομική διεκδίκηση για όλους τους συνταξιούχους των Ειδικών Ασφαλιστικών Δικαιωμάτων μας με βάση το καταστατικό του ΤΕΑΠΕΤΕ για τους προσυνταξιούχους ΕΤΑΤ και ΕΤΕΑ καθώς και για τους λαμβάνοντες επικουρική σύνταξη ΕΤΕΑ(ΕΤΕΑΜ-ΤΕΑΠΕΤΕ). Σε λίγες ημέρες το ΔΣ θα κληθεί να πάρει τις τελικές του αποφάσεις και αμέσως μετά θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για τις άμεσες νομικές ενέργειες.
  3. Δάνεια. Η ομάδα που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία του ΔΣ βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους συναδέλφους και οι πρώτες δράσεις της είναι σε εξέλιξη.
  4. Το νοικοκύρεμα του Συλλόγου σε ότι αφορά τα οικονομικά του στην καθημερινή λειτουργία του έχει προχωρήσει. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις ενέργειες και τις αλλαγές που έχουν ήδη υλοποιηθεί.
  5. Θα ανακοινωθούν οι ετήσιες εκδηλώσεις κοπής πίτας στην Αττική και την Περιφέρεια καθώς και η αποστολή δώρου για τα παιδιά των συναδέλφων.

             Ευχόμαστε και ελπίζουμε η σελίδα μας αυτή να συμβάλει στην συναδελφικότητα και την αλληλοκατανόηση.

Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΣΕΜ                  Γ. Γραμματέας Δ.Σ. ΣΣΕΜ
    Χ. Τσιλώνης                                    Γ. Δέδες

Υ.Γ. : 

  1. Ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο Γ. Λιοσάτο για την συμβολή του στα θέματα επικοινωνίας του Συλλόγου μας. Η σελίδα αυτή του FB, καθώς και οι σημαντικές βελτιώσεις της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας (www.ssem.gr) έχουν γίνει με την δική του αποτελεσματική όπως πάντα, ανιδιοτελή συμμετοχή.
  2. Σας καλούμε να καταχωρήσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) στην ανωτέρω ιστοσελίδα του ΣΣΕΜ για να λαμβάνετε άμεσα ανακοινώσεις ή επείγουσα ενημέρωση.