Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr Fax 2105234806

21.10.2017 Ανακοίνωση για την Εκδήλωση τις 19/10/2017 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

Αθήνα 21.10.2017

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως είναι γνωστό την Πέμπτη 19/10/2017 πραγματοποιήσαμε ως Σύλλογος μια σημαντική εκδήλωση προβολής και διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων μας στο ιστορικό κτίριο της Παλαιάς Βουλής των Ελλήνων.

Αποδείξαμε με νούμερα και τεκμηρίωση το θέμα των οφειλόμενων πόρων του ΕΤΑΤ/ΤΕΑΠΕΤΕ από την Τράπεζα ύψους 1,1-1,3 δις.

Παράλληλα αναδείξαμε το πρόβλημα των επιπλέον περικοπών στις συντάξεις μας. Κρατάμε ως "σημείωση" ότι οι πολιτικοί εκπρόσωποι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας αναγνώρισαν το δίκαιο του αιτήματός μας, όσον αφορά τον επανυπολογισμό των συντάξεων σε εφαρμογή του Ν.4387/2016.

 

Ως Σύλλογος συνεχίζουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει,  με τον προγραμματισμό που έχουμε αποφασίσει, να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας.

Με την παρούσα τοποθέτηση θέλουμε να εκφράσουμε  τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας  προσωπικά, αλλά και όλου του ΔΣ προς όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. 

  • Την Ομάδα των Δημοσίων Σχέσεων της πρ. Εμπορικής Τράπεζας με επικεφαλής τη συνάδελφο Κλέα Αναστασιάδου και άλλες-ους συναδέλφισσες-ους, για την άψογη προετοιμασία, οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Επίσης τους δεκάδες συναδέλφους που συνέβαλλαν σε διάφορα "τεχνικά" θέματα προετοιμασίας και πραγματοποίησης της εκδήλωσης.
  • Το συντονιστή της εκδήλωσης, δημοσιογράφο Στέλιο Χρυσοστομίδη για την ιδιαίτερη βοήθειά του (εκτός από συντονιστής) στην προβολή της εκδήλωσης και γενικότερα των διεκδικήσεών μας.
  • Την Ομάδα της Prudential υπό την καθοδήγηση του κ. Μαργιού για την μελέτη που εκπόνησε και την τεκμηρίωσή της.
  • Το συνάδελφο Μάκη Λιοσάτο και όλους τους συναδέλφους "πληροφορικάριους" που συνέβαλαν με το έργο τους στη συλλογή αδιαμφισβήτητα αξιόπιστων στοιχείων για την αναλογιστική μελέτη.
  • Όλους εσάς που με την παρουσία σας είτε στην αίθουσα, είτε μέσω της ζωντανής μετάδοσης συμμετείχατε στην εκδήλωση.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους

... και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.... 

Για το ΔΣ του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

Χρήστος Τσιλώνης                                  Γιώργος Δέδες

     Πρόεδρος                                            Γ. Γραμματέας