Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr - 3ης Σεπτεμβρίου 8 /104 31 Αθήνα - 7ος όροφος

12.11.2017 Ενημερωτικό για Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Ενυπόθηκων Ακινήτων

12/11/2017


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ενημερωθήκαμε από μέλη μας ότι τις τελευταίες ημέρες η Alpha Bank ειδοποιεί όσους έχουν e-banking, μέσω μηνύματος, για την προσκόμιση ασφαλιστηρίου συμβολαίου που καλύπτει ενυπόθηκα ακίνητα του δανεισμού τους, εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, εφ' όσον δεν έχει ήδη προσκομισθεί. Στο μήνυμα επίσης αναφέρεται ότι σε περίπτωση που δεν προσκομιστεί μέχρι την οριζόμενη ημερομηνία σχετικό ασφαλιστήριο η Τράπεζα θα προχωρήσει στην ασφαλιστική του κάλυψη με χρέωση του πελάτη.

Ο ΣΣΕM ενημερώνει όσους συναδέλφους έχουν δάνεια με προσημείωση σε ακίνητα, έχουν ασφαλίσει τα ακίνητα τους σε ασφαλιστικές εταιρίες της επιλογής τους, αλλά δεν έχουν παραδώσει ενυπόγραφα αντίγραφο του ασφαλιστηρίου στην Alpha Bank στο αρμόδιο κατάστημα, να το πράξουν το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να αποφύγουν τυχόν νέες επιβαρύνσεις τους.

Για ενδεχόμενες διευκρινήσεις ή βοήθεια πάνω στο ζήτημα της ασφαλιστικής κάλυψης των ακινήτων που καλύπτουν δάνεια όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν:

1. με την Ομάδα δανείων του ΣΣΕM στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2. στα τηλέφωνα του Συλλόγου 210-522.28.13 & 210-522.28.64 αφήνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας

3. διατυπώνοντας το ερώτημα σε μήνυμα στη σελίδα F/B του Συλλόγου: (πατώντας ταυτόχρονα ctrl και το αριστερό πλήκτρο από το ποντίκι πάνω στον ακόλουθο σύνδεσμο)


https://www.facebook.com/syllogosSSEM/?hc_ref=ARS9JMn6o0Jf9uql_j0skLvi8ljZjrwaHQPygQ3u313T8r0UvE7-yIVTMOfJXp-L8x8&fref=nf

 

Τις επόμενες μέρες, μετά τη διερεύνηση της αγοράς και την αναζήτηση καλύτερων οικονομικά αλλά και τεχνικά λύσεων, θα σας ενημερώσουμε για δυνατότητες σύναψης συμβολαίων ασφάλισης κατοικίας σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο θεσμικό πλαίσιο.

Η Ομάδα Δανείων Μελών του ΣΣΕΜ