Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr - 3ης Σεπτεμβρίου 8 /104 31 Αθήνα - 7ος όροφος

15.12.2017 Διευκρίνιση για Συνάντηση με Alpha Bank

15/12/2017

Αγαπητοί συνάδελφοι

Στη σχετικό ενημερωτικό σημείωμα αναφέραμε ονομαστικά τους εκπροσώπους της Alpha Bank (κ.κ. Π. Κιτριλάκης και Α. Βενέτης) για να γίνει κατανοητό το επίπεδο αντιπροσώπευσης της Τράπεζας. Η αναφορά αυτή δεν σημαίνει ότι ο καθένας από εμάς, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την εξυπηρέτηση του δανεικών του υποχρεώσεων, απευθύνεται στα παραπάνω στελέχη της Τράπεζας ζητώντας τη συνδρομή τους στην υπόθεσή του.

Όσοι συνάδελφοι χρειάζονται υποστήριξη, βοήθεια ή διευκρινίσεις απευθύνονται στο Σύλλογο και ειδικότερα στην Ομάδα Δανείων με τη διαδικασία που έχουμε αναφέρει.

 

Ειδικότερα στο σημείωμά μας αναφέρουμε :

“Με σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία της παραπάνω διαδικασίας για όσους συναδέλφους επιθυμούν να ζητήσουν τη γνώμη - βοήθεια της Ομάδας Δανείων του Συλλόγου θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες αναλυτικές οδηγίες.

Θεωρούμε ιδιαίτερα κρίσιμο για την προσπάθεια συνδρομής των συναδέλφων που γίνεται από πλευράς του ΣΣΕΜ, οι συνάδελφοι που υποβάλλουν κάθε μορφής αιτήματα ρυθμίσεων στην Alpha Bank για τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες αποδοχής τους ή και σημαντικές καθυστερήσεις ανταπόκρισης να γνωστοποιούν το θέμα τους στον Ομάδα Δανείων του ΣΣΕΤ μέσω email στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 210-5222813 είτε μέσω fax 210-5234806.

Μέλος της Ομάδα Δανείων που θα οριστεί να χειριστεί την κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί στην συνέχεια με τον συνάδελφο για συμπληρωματική πληροφόρηση ή και ενημέρωση.

Ολοκληρώνοντας ενημερώνουμε για μια ακόμη φορά τους συναδέλφους ότι η Ομάδα δανείων του ΣΣΕΤ είναι στην διάθεση όλων για πληροφορίες ή διευκρινήσεις αναφορικά με τα θέματα που σχετίζονται με τον δανεισμό τους. ”

Συνεπώς παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι που θέλουν διευκρινίσεις ή βοήθεια για τις υποθέσεις τους να επικοινωνούν με την Ομάδα Δανείων, σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία και όχι να απευθύνονται στον κ. Βενέτη ζητώντας ενημέρωση.

Επίσης σημειώνουμε ότι δεν υπάρχει ειδικό προϊόν για τα μέλη του Συλλόγου μας, όπως το ζητούν κάποιοι συνάδελφοι από τον κ. Βενέτη. Στην ανακοίνωση περιγράψαμε μια ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ σύμφωνα με την οποία ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και με ΚΡΙΤΗΡΙΑ εξετάζονται οι περιπτώσεις προκειμένου να υπάρξει βοήθεια σε δανειολήπτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων τους.

Η Ομάδα Δανείων Μελών
Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας