Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr - 3ης Σεπτεμβρίου 8 /104 31 Αθήνα - 7ος όροφος

10.03.2022 - Πολιτιστικά - Επιστρέψαμε

    

VOULI_1830.jpg

 

 
 

 

 Επιστρέψαμε!!!!!

Η πολιτιστική ομάδα του Συλλόγου τώρα που μειώθηκαν τα κρούσματα και ελάφρυναν οι περιορισμοί, γιατί μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και πρέπει διπλά να προσέχουμε, ξαναγύρισε με ένα πρόγραμμα ενδιαφέρον, επιμορφωτικό, ταξιδιωτικό και χαρούμενο!!!

Καλούμε τους συναδέλφους να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στις δραστηριότητες που προγραμματίζουμε. Δηλώσεις συμμετοχής  γίνονται στο μειλ και στα τηλέφωνα του Συλλόγου.

 Ξεναγήσεις

24.3.2022 ημέρα Πέμπτη 12:00 το πρωί  Ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη  εισιτήριο 5 ευρώ κόστος ξενάγησης 5 ευρώ  Δηλώσεις συμμετοχής έως 20.3.2022

Προγραμματίζουμε επίσης για τους επόμενους μήνες

Ξενάγηση στα Νεοκλασικά της Αθήνας η οποία θα περιλαμβάνει  Ακαδημία, Πανεπιστήμιο, και Βιβλιοθήκη από την Monumenta.

Ξενάγηση στη Μονή Δαφνίου και στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας

Την εβδομάδα πριν ή την Μεγάλη εβδομάδα ξενάγηση στις βυζαντινές εκκλησίες της Αθήνας. Οι Χριστιανικοί ναοί των Αθηνών μετά την επανάσταση του 1821 και την ίδρυση του Ελληνικού κράτους.

 Θεατρικές Παραστάσεις

31 Μάρτη 2022  δηλαδή την παραμονή ή την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας για να μπορούν να συμμετέχουν και οι συνάδελφοι της επαρχίας που θα έλθουν  στην συνέλευση  Δηλώσεις συμμετοχής έως 21.3.2022

Η πρότασή μας είναι για μια κωμωδία το «όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» Θέατρο Ήβη, γιατί πολύ έχει μαυρίσει η ψυχή μας τα τελευταία χρόνια.

Κλείσαμε για Τετάρτη 30.3 ώρα 19:00   ή και για Πέμπτη 31.3. ώρα 21:00

Η τιμή είναι 18 ευρώ Α ζώνη (οι πρώτες 5 σειρές) και 16 ευρώ η Β ζώνη.

10.4.2022  Κυριακή 20:00 στην εξαιρετική παράσταση «Αξύριστα πηγούνια»

Θέατρο Μικρό Χόρν   Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής έως 31.3.2022

 Η ομάδα μας σχεδιάζει την παρακολούθηση και άλλων θεατρικών παραστάσεων για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε

 Εκδρομές

 3.4.2022 Εκδρομή στο Λαύριο με ξενάγηση

Δηλώσεις συμμετοχής έως 18.3.2022

8πμ Συνάντηση πλατεία Κλαυθμώνος επιβίβαση στο πούλμαν. Μπορούμε να πάρουμε συναδέλφους και από Μεσογείων και από Λ. Λαυρίου

Επίσκεψη με  ξενάγηση στο αρχαιολογικό μουσείο Λαυρίου, στο αρχαίο θέατρο Θορικού, περίπατος στην πόλη του Λαυρίου ενημέρωση για την ιστορία της , επίσκεψη στα αρχαία πλυντήρια μεταλλεύματος (πρόσφατα  όμορφα αναστυλωμένα) και στις εγκαταστάσεις της Γαλλικής Εταιρείας.

Δεν θα είμαστε φυσικά όλο ξεναγήσεις. θα πιούμε το καφεδάκι μας στο λιμάνι  και τα ουζάκια μας στην ψαραγορά και θα γλυκαθούμε και με τους καλύτερους «εργολάβους» στο παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο του Νίτη.  

Κόστος εκδρομής (μεταφορές και ξενάγηση) για 30 άτομα 15 ευρώ.

Δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι στο Μουσείο και τους αρχαιολογικούς χώρους για τους οποίους θα κάνουμε ειδική συνεννόηση.

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ετοιμάζουμε μια πολλή ωραία εκδρομή. Θα ενημερώσουμε για το αναλυτικό πρόγραμμα όταν οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες.

Ειδικά για τις εκδρομές θα προσπαθήσουμε να οργανωθούν από κοινού με τους συναδέλφους των παραρτημάτων της επαρχίας που κατέχουν πληροφορίες ανεκτίμητες. Γιατί  οι συνάδελφοι είναι αυτοί που ξέρουν τα πιο ωραία μέρη στον τόπο τους , θα μας αφηγηθούν ιστορίες της περιοχής κι επίσης θα μας συστήσουν τα  καθαρά ξενοδοχεία και τα πιο φτηνά κι αυθεντικά στέκια για φαγητό και διασκέδαση. Πάνω απ όλα όμως θα συναντηθούμε ξανά, θα γνωριστούμε καλύτερα.

Έχουμε κι άλλα πολλά κι όμορφα σχέδια για εκδρομές, ξεναγήσεις, παραστάσεις, μουσικές, ταξιδάκια…που θα τα ανακοινώσουμε στην πορεία.

Κι όπως όλοι ξέρετε η ομάδα μας είναι ανοιχτή σε προτάσεις , συμμετοχές, ιδέες.