Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr - 3ης Σεπτεμβρίου 8 /104 31 Αθήνα - 7ος όροφος

home image

28.02.2021 Προτάσεις Τροποποίησης Καταστατικού Συλλόγου μας

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Προτάσεις Τροποποίησης Καταστατικού ΣΣΕΜ

28.2.2021

Συνάδελφοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε από την συνεδρίαση του ΔΣ της 15ης Ιανουαρίου 2021, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, αποφασίστηκε ομόφωνα η τροποποίηση του καταστατικού μας.

Στην συνέχεια μέσα από ένα πλούσιο διάλογο στην ανοιχτή Ομάδα Έργου μετά από δημιουργικούς προβληματισμούς αποφασίστηκε ομόφωνα το ποιες διατάξεις του Καταστατικού θα προταθούν προς το Δ.Σ. να τροποποιηθούν – βελτιωθούν. Το ΔΣ στην συνεδρίασή του της 17ης Φεβρουαρίου συζήτησε διεξοδικά όλα όσα προτάθηκαν από την Ομάδα Έργου για την Τροποποίηση του Καταστατικού, και αποφάσισε ομόφωνα να τεθούν οι προτεινόμενες αλλαγές του καταστατικού μας προς έγκριση στην Γ.Σ. της 31ης.3.2021.

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα λάβετε ταχυδρομικά το έντυπο με τις προτεινόμενες αλλαγές καθώς και τα συγκεκριμένα άρθρα, όπως έχουν διαμορφωθεί τελικά με την απαραίτητη νομική επεξεργασία τους, ώστε να έχετε στην διάθεσή σας τον αναγκαίο χρόνο προετοιμασίας για τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης επί του θέματος στο πλαίσιο της ΓΣ.

Όλο αυτό το διάστημα και ασφαλώς και κατά την διάρκεια της ΓΣ μπορείτε να αποστέλλετε στην Γραμματεία του Συλλόγου τις παρατηρήσεις σας επ΄ αυτών με συγκεκριμένα σχέδια των διατάξεων άρθρων του καταστατικού που επιθυμείτε να προτείνετε να τεθούν προς συζήτηση στην ΓΣ.

Παρακάτω παραθέτουμε το ισχύον καταστατικό και τις προτεινόμενες αλλαγές.

Για το Σύλλογο Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας

Χρήστος Τσιλώνης              Παύλος Δερμενάκης

1. Για τις Προτάσεις Τροποποίησης του Καταστατικού δείτε ΕΔΩ

2. Για το ισχύον σήμερα Καταστατικό δείτε ΕΔΩ