Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr - 3ης Σεπτεμβρίου 8 /104 31 Αθήνα - 7ος όροφος

home image

06.10.2021 - Σχετικά με τα SMS που στάλθηκαν από ΣΥΝ.Π.Ε. προς συναδέλφους

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

Σχετικά με τα SMS από τον ΣΥΝΠΕ για τη Συγκέντρωση Υπογραφών για ΓΣ

 Αθήνα 6.10.2021

 

Αγαπητοί συναδέλφισσες /συνάδελφοι

Από μέλη του ΣΣΕΜ και του ΣΥΝΠΕ ενημερωθήκαμε ότι σήμερα 6/10/2021 τους εστάλη το πιο κάτω κείμενο σε SMS από τον ΣΥΝ.Π.Ε.

«ΛAMBANETE SMS,EMAIL,EΠIΣTOΛEΣ ME ΠPΩTOBOYΛIA ΣΣEM,ME ΨEYΔEΣ ΠEPIEXOMENO,OΣA ANAΦEPONTAI EXOYN KPIΘEI ΔIKAΣTIKA YΠEP ΣYNΠE,ΠOY ΛEITOYPΓEI ME NOMIMO&ΔIAΦANH TPOΠO»

Σε αυτό το μήνυμα SMS από τον ΣΥΝΠΕ οφείλουμε ένα σύντομο απαντητικό σχόλιο.

Ο Σύλλογος από το 2017 με επιστολές του προς την διοίκηση του ΣΥΝ.Π.Ε. αλλά και στις Γ. Συνελεύσεις του Συλλόγου μας όπου συζητήθηκαν τα θέματα ΣΥΝΠΕ που απασχολούν τους συναδέλφους, έχει καλέσει επανειλημμένα τη διοίκηση του ΣΥΝΠΕ να ανακοινώσει προς τα μέλη/συνεταίρους τη σύγκληση των ετήσιων Γ.Σ. του ΣΥΝΠΕ καθώς και τη σύγκληση της εκάστοτε εκλογικής Γ.Σ. του ΣΥΝΠΕ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τώρα που οι ίδιοι οι συνεταίροι/μέλη ΣΥΝΠΕ συγκεντρώνουν υπογραφές με αίτημα τη σύγκληση άμεσα έκτακτης Γ.Σ. του ΣΥΝΠΕ για λογοδοσία της διοίκησής του, θυμήθηκαν να στείλουν το πιο πάνω SMS στα κινητά τηλέφωνα των συναδέλφων.

Εύλογα λοιπόν γενάτε το ερώτημα, γιατί μέχρι σήμερα δεν έστελναν στα ίδια κινητά τηλέφωνα ενημέρωση για τις ΓΣ και τις εκλογές, αλλά έστελναν επιλεκτικά ενημέρωση σε ορισμένα μόνον κινητά τηλέφωνα της επιλογής τους;

Οι συνάδελφοι που έλαβαν το SMS αυτό μας είπαν ότι τώρα πλέον αναμένουν να λάβουν από τον ΣΥΝΠΕ με «νόμιμο και διαφανή τρόπο» νέο SMS για τη σύγκληση της έκτακτης ΓΣ που ζητούν.

Όσον αφορά το «ψευδές περιεχόμενο.... κλπ» οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις αλήθειες για τα θέματα ΣΥΝΠΕ σε ζωντανή μετάδοση στις δύο τελευταίες ανοιχτές συνεδριάσεις του Δ.Σ. μας, από τις ομιλίες του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα του Συλλόγου μας, που είναι δημοσιοποιημένες στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

 

Για τον Σύλλογο Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

Ο Πρόεδρος          Ο Γ. Γραμματέας

Χ. Τσιλώνης           Π. Δερμενάκης