Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr - 3ης Σεπτεμβρίου 8 /104 31 Αθήνα - 7ος όροφος

home image

08.02.2024 - Υπενθύμιση για συμμετοχή στην Κεντρική Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Κεντρική  Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Συμμετοχή μελών μας από την περιοχή Αττικής-Αθήνας

 

8/2/2024

Αγαπητοί συναδέλφισσες / συνάδελφοι,

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε, φέτος θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας, στην Κεντρική Ελλάδα στην περιοχή της πόλης της Λαμίας, στον Γοργοπόταμο, την Κυριακή 18/2/2024.

Είναι μια εκδήλωση του Συλλόγου μας για τους  συναδέλφους από τις σχετικά κοντινές περιοχές της Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Αττικής-Αθήνας, Θεσσαλίας (Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα, Καρδίτσα), Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κατερίνη κ.λ.π.), σε μια συμβολικής σημασίας τοποθεσία για τη χώρα και το λαό μας, με το μήνυμα της Ενότητας για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η μετάβαση και επιστροφή των συναδέλφων Αττικής-Αθήνας θα γίνει με πούλμαν. Η αναχώρηση θα γίνει:

Α. Από την 3ης Σεπτεμβρίου 8 (Ομόνοια), με ώρα προσέλευσης  8.00-8.45 π.μ. Όσοι ενδιαφέρονται για μια επίσκεψη και ξενάγηση στον ιστορικό χώρο της Γέφυρας του Γοργοπόταμου θα πρέπει να προσέλθουν στις 8.00 π.μ. Όταν ένα πούλμαν γεμίζει θα αναχωρεί. Τελευταία ώρα αναχώρησης είναι 9.00 π.μ. προκειμένου να είμαστε όλοι έγκαιρα στο χώρο της εκδήλωσης.

Β. Επίσης, από τη Στάση Νομισματοκοπείο του Μετρό στη Λεωφόρο Μεσογείων (χώρος στάθμευσης στη στάση λεωφορείων με κατεύθυνση προς Αθήνα) θα αναχωρήσουν 2 πούλμαν στις 8.30 π.μ. για τους συναδέλφους/κατοίκους των κοντινών περιοχών (Μεσόγεια, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι κ.λπ). Ήδη οι συνάδελφοι αυτοί ενημερώνονται τηλεφωνικά.

Όσοι δήλωσαν συμμετοχή στην εκδήλωση θα ενημερωθούν και με sms για τον τόπο και την ώρα αναχώρησης.

Όποιος συνάδελφος έχει συμπτώματα ασθένειας είναι καλό να προβεί σε προληπτικό τεστ covid και αν είναι θετικός να απέχει από την εκδήλωση. Ο Σύλλογος θα διαθέσει μάσκες προσώπου προστασίας σε όλους τους συναδέλφους κατά την είσοδο στα πούλμαν.

Αν κάποιοι συνάδελφοι δεν έχουν δηλώσει ακόμη συμμετοχή και επιθυμούν να έλθουν στην εκδήλωση μπορούν να το δηλώσουν στην Γραμματεία του Συλλόγου στα τηλέφωνα 210-5222813 και 210-5222864 ή με email στο info@ssem.gr  

Ο Σύλλογος καλύπτει τα έξοδα της εκδήλωσης μόνο για τα μέλη του.

Για τον Σύλλογο Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

Ο Πρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Τσιλώνης         Παύλος Δερμενάκης