Τηλ 210-5222813 - 210-5222864 info@ssem.gr Fax 2105234806

20.02.2019 Δημιουργία Πολιτιστικής Ομάδας

Επειδή  δεν δουλεύουμε πια σε ένα χώρο που να εξασφαλίζει μια σταθερή επαφή μεταξύ μας, επειδή χανόμαστε από συνέλευση σε συνέλευση και κάνουμε καιρό να βρεθούμε… σκεφτήκαμε να οργανώσουμε μια σειρά από πολιτιστικές δραστηριότητες που στόχο έχουν να μας δώσουν τη δυνατότητα να συναντηθούμε ξανά με λιγότερη πίεση, πιο φιλικά, πιο ανθρώπινα.

Ξεκινάμε λοιπόν με ένα πρόγραμμα εκδρομών και θεατρικών παραστάσεων το οποίο μπορεί να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, σύμφωνα με τις προτάσεις και τη συμμετοχή των συναδέλφων. Σχηματίσθηκε μια πρώτη επιτροπή, η οποία είναι ανοιχτή σε όλους τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετέχουν και η οποία συνεδριάζει κάθε Τετάρτη, 12:30  στα γραφεία του Συλλόγου.

Για τις εκδρομές μας, τουλάχιστον στην αρχή, θα συνεργαστούμε με πρακτορεία από τα οποία θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες οικονομικές και ποιοτικές συνθήκες.  Θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με εξαιρετικούς ξεναγούς, που θα μας παρέχουν  πληροφορίες για την ιστορία, τις ανθρώπινες δραστηριότητες και την ιδιαίτερη φυσική διαμόρφωση του τόπου που επισκεπτόμαστε. Οι εκδρομές μας θα περιλαμβάνουν  περιηγήσεις και λογικές πεζοπορίες. Η πληρωμή του κόστους της εκδρομής θα γίνεται απευθείας στο πρακτορείο, ο Σύλλογος δεν θα μεσολαβεί παρά μόνο για την ενημέρωση των συναδέλφων, τη συγκέντρωση των δηλώσεων συμμετοχής και όποιες παραπέρα πληροφορίες χρειαστούν.

Στη συμμετοχή θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση που  υπάρχει μεγάλος αριθμός συναδέλφων που δεν έγινε δυνατό να ακολουθήσουν την εκδρομή θα επιδιωχθεί να πραγματοποιηθεί και δεύτερη ή και τρίτη ίδια εκδρομή. Αν τελικά υπάρχουν συνάδελφοι που παρά τις προσπάθειες μας έμειναν «απέξω» αυτοί θα έχουν προτεραιότητα σε επόμενες εκδρομές.

Προτείνουμε λοιπόν  διαφορετικού τύπου εκδρομές προκειμένου να καλύψουμε διαφορετικές επιθυμίες και δυνατότητες συναδέλφων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα τηλέφωνα του Συλλόγου 2105222864-2105222813  ή με email  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας τα παρακάτω στοιχεία: τόπος και ημερομηνία εκδρομής που επιλέχθηκε, ονοματεπώνυμο συμμετέχοντος, τηλέφωνο, κινητό και ηλεκτρονική διεύθυνση(e-mail)

Καλή μας αρχή