13.01.2020 Ανακοίνωση - Πρόσκληση για τους συναδέλφους της Αττικής για την εκδήλωση ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2020

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια των καθιερωμένων εκδηλώσεων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας μετά από απόφαση του Δ.Σ., είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, η συγκεκριμένη εκδήλωση για τους συναδέλφους του νομού Αττικής θα πραγματοποιηθεί την 28η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 – 17:00 στο DIVANI CARAVEL HOTEL επί της οδού Λεωφόρου Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα (Μετρό Σταθμός Ευαγγελισμός).

Για τα παραρτήματα του Συλλόγου μας θα ακολουθήσει ιδιαίτερη ανακοίνωση.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις αφορά αποκλειστικά και μόνο τους συναδέλφους και όχι μέλη οικογενειών ή συνοδούς.

Επίσης, για τα παιδιά των συναδέλφων μέχρι 10 ετών (γεννηθέντα από 01/01/2009), ο Σύλλογος προχώρησε στην έκδοση επιταγών της εταιρείας Public αξίας 30 ευρώ (10 και 20 ευρώ) για κάθε παιδί με διάρκεια χρήσης 9 μηνών.

Οι συνάδελφοι της Αττικής θα παραλαμβάνουν τις δωροεπιταγές από τα γραφεία του Συλλόγου, Γ΄ Σεπτεμβρίου 8 - 7ο όροφος, από τις 18 Φεβρουαρίου 2020  μέχρι 31 Μαρτίου 2020, κάθε Τρίτη και Πέμπτη μεταξύ των ωρών 12:00 -14:00.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γ. Γραμματέας