Τηλ 210-5222864 - 210-5222813  e-mail : info@ssem.gr Fax 2105234806

14.02.2020 Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την 30η Μαρτίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί

την  Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και ώρα 10 π.μ. έως 4 μ.μ.

στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» Πανεπιστημίου 52, Αθήνα

Αθήνα,  14/2/2020

      

Συναδέλφισες,-φοι

Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ αποφάσισε η τακτική Γ.Σ. να γίνει  την  Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και ώρα 10 π.μ. έως 4 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ».

Η μαζική παρουσία και η ενεργή συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, εν όψει των τελευταίων εξελίξεων στα  θέματα των συντάξεών μας. Μετά και την  αναλυτική ενημέρωση των μελών του Συλλόγου στις ετήσιες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Επαρχία, καλούμαστε στη φετινή Γενική Συνέλευση να λάβουμε τις τελικές αποφάσεις μας.

Ανακοίνωση - Πρόσκληση συμμετοχής στην Τακτική Γενική Συνέλευση θα σταλεί ταχυδρομικά σε όλα τα μέλη μας.

Καλούνται οι εκπρόσωποι των Τοπικών Παραρτημάτων του Συλλόγου να μεριμνήσουν για τη συμμετοχή των συναδέλφων της περιφέρειάς τους.

Για τη συμμετοχή των συναδέλφων των περιοχών Θεσσαλονίκης, Λάρισας,  Βόλου, Λαμίας, Πάτρας, Ιωαννίνων, Καλαμάτας-Τρίπολης, καλό θα είναι να δρομολογηθούν πούλμαν με πρωτοβουλία των Τοπικών Παραρτημάτων του Συλλόγου.

Επίσης, για όσους συναδέλφους της επαρχίας θέλουν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, το Δ.Σ. αποφάσισε να τους χορηγηθεί το αντίτιμο για τα εισιτήρια λεωφορείου ή τραίνου ή πλοίου ή αεροπλάνου, μέχρι του ποσού των 45 ευρώ ανά δρομολόγιο, με την προσκόμιση απαραιτήτως των σχετικών πρωτότυπων εισιτηρίων, αποδείξεων διοδίων και λοιπών δικαιολογητικών.

Τέλος, σε συναδέλφους που διαμένουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 300 χλμ. από την Αθήνα και θέλουν να συμμετάσχουν, θα τους καταβληθούν επιπλέον 50 ευρώ για διανυκτέρευση, με την προσκόμιση της πρωτότυπης απόδειξης του ξενοδοχείου.

 Για τον Σύλλογο Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

 Ο Πρόεδρος                      Ο Γ. Γραμματέας

Χ. Τσιλώνης                        Π. Δερμενάκης